Η σχολή

Η σχολή μας  Grappling School Thessaloniki δημιουργήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016. Μετά απο χρόνια στέγασης του συλλόγου μας σε αλλα γυμναστήρια, σε όλη τη Θεσσαλονίκη, πάρθηκε η απόφαση να ανοίξει ενας χώρος ο οποίος αποτελεί πλέον το νέο σπίτι της ομάδας μας. Οι κύριοι άξονες μαθημάτων ήταν και είναι το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ και το BRAZILIAN JIUJITSU στη συνέχεια ομως προσθέθηκε το JUDO η YOGA καθώς και άλλα αθλήματα που πλαισιώνουν και εμπλουτίζουν τη διδακτέα ύλη .Το GST ως ομάδα παγκρατίου εκπροσωπεί τους ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ, ενα σύνολο δασκάλων, μαθητών και συνεργατών του δάσκαλού μας Βαγγέλη Κούτρα παλιού πρωταθλητή, ελλανοδίκη και βασικού μέλους της ηγεσίας του Παγκρατίου στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

BJJ – Checkmat

Ως ζιου ζιτσου κινούμαστε με τα χρώματα της παγκόσμιας ομάδας CHECKMAT και του δασκάλου μας στο άθλημα CHICO MENDES παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλητή σε γκι (gi) και νο-γκι (nogi) ,φαινομενικού προπονητή , επίσημου διαιτητή σε IBJJF, ABU DHABI, ADCC και άλλα. Κύριος εκπαιδευτής του συλλόγου μας είναι ο Καπηρέλης Βασίλης τελειόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος σχολής προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μέλος της εθνικής Ελλάδος Παγκρατίου αθλήματος για συναπτά έτη έως σήμερα, κάτοχος διακρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό (1ος στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Α. το 2013), μωβ ζώνης στο Brazilian jiujitsu απο τον Chico Mendes με εμπειρία επίσης στα αθλήματα του κικ μποξ και της ελευθέρας πάλης.

Yoga

Η Κωνσταντία Θεοχάρη είναι απόφοιτος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Η πρώτη της επαφή με τη yoga ήταν το 2006. Μετά από χρόνια αφοσίωσης, η αγάπη της για τη yoga και ο έρωτας της για την Ashtanga Yoga την οδήγησαν το 2015 στη ρίζα αυτής, το Mysore της Ινδίας, όπου μαθήτευσε κοντά στο δάσκαλό της Sharath Jois εγγονό του Sri Κ. Pattabhi Jois ο οποίος έφερε στο σύγχρονο δυτικό κόσμο το σύστημα της Ashtanga Yoga. Εκεί μαθήτευσε επίσης στη Mystic School όπου τελείωσε την εκπαίδευση της στην Ashtanga Vinyasa Yoga και πιστοποιήθηκε ως δασκάλα της Yoga Alliance RYS 200h. Γυρνώντας στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στην Aerial Yoga, παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια Ashtanga Yoga, Aerial Yoga, Vinyasa yoga, Darma yoga, Hatha yoga, Acro Yoga, Iyengar Yoga, Aerial acrobatics. Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Thai Massage Therapist μέσω της σχολής Thai Massage School of Chiang Mai. Έκτοτε διδάσκει σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα Ashtanga Yoga, Aerial Yoga, Vinyasa και Hatha Yoga.

Judo

Προπονητής του τμήματος τζούντο είναι ο Λάμπρος Αρναούτογλου, πτυχιούχος Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Ξεκίνησε ως αθλητής ελευθέρας Πάλης υπό τον Δάσκαλο Κώστα Τσάκαλο. Συνέχισε ως αθλητής τζούντο και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 1ο Dan υπό τον Δάσκαλο Ιγνάτιο Παρασκευόπουλο (μαύρη ζώνη 4ο Dan). Έχει σημειώσει αρκετές διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα (δύο 1ες θέσεις σε Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα ελευθέρας Πάλης, δύο 2ες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο και μία 5η θέση στο Διεθνές Τουρνουά «Πατρίδα») έχοντας παρακολουθήσει και Σεμινάρια Τζούντο από τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη. Είναι επίσης κάτοχος μπλέ ζώνης στο Brazilian Jiu-Jitsu υπό τον Δάσκαλο Βασίλη Καπηρέλη.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for grappling_school_thessaloniki needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page