Ένα Αξέχαστο Σεμινάριο με τον Chico Mendes: Στιγμές Γέλιου, Καλή Προπόνηση και Πολλές Εκπλήξεις.

Όλη η ομάδα του Grappling School δούλευε ακατάπαυστα και για πολύ καιρό για αυτη την διοργάνωση . Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά μας άνοιξε τις πόρτες της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο περίπτερο απο πέρσι . Αυτό ήταν ένας στόχος που είχαμε χρόνια τώρα γιατί θέλουμε να μεγαλώσουμε και να διανθισουμε αυτη την ενέργεια της σχολής. Όραμα μας είναι , μια ή δυο φορές κάθε χρόνο (ανάλογα τι πανδημία ξεπερνάμε κάθε φορά!) να έχουμε ένα διήμερο που αρχικά θα είναι σεμινάριο στη συνέχεια όμως θα φιλοξενεί και άλλες δράσεις . Αγώνες , super fights , fight camps , παιδικά σεμινάρια και πολλά άλλα.


Καθότι δεν έχουμε εταιρία παραγωγής (ακόμα lol) όλη αυτή η δουλεία είχε πολύ τρέξιμο και άγχος. Σκέψου μονο το τατάμι ηταν 300τμ το οποίο έπρεπε να το πάρουμε απο την ομοσπονδία του τζούντο και να το μεταφέρουμε με δικά μας έξοδα και εργάτες απο πολύ μακριά. Πριν στρώσουμε έπρεπε το περίπτερο να καθαριστεί …σχεδόν 1000 τετραγωνικά.  Εύκολο!

Όλο αυτό έγινε από το προσωπικό της σχολής αλλά και απο μαθητές μας που με αντάλλαγμα ένα καφέ από κυλικείο γηπέδου και ένα κρύο σάντουιτς που ηταν φρέσκο το 2021 δούλεψαν με κέφι και χαμόγελο από το πρωί μέχρι το βράδυ και σαν σχολή τους ευχαριστούμε θερμά.

Φέτος στο σεμινάριο ήταν χαρά και τιμή μας να δώσουμε τις πρώτες μας ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ στο brazilian jiu jitsu . Πάντα με την αυστηρή επιτήρηση του δασκάλου μας Βαγγέλη Κούτρα αλλά και του Chico oι: 

  • Γιώργος Σολωμός

  • Βαγγέλης Βραχνής

  • Αλέξανδρος Ανδρεάδης

μαθητές από παλιά , συναθλητές και φίλοι κατέκτησαν την μαύρη τους ζώνη στις 27 Νοεμβρίου 2023 .

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε την χαρά και την συγκίνηση που νιώσαμε σαν δάσκαλοι φτάνοντας σε αυτο το σημείο. Ξεκινώντας από μια μικρή ομάδα στην τούμπα ένα μάτσο παιδαρέλια μπλεζωνάδες και τωρα εχουμε πέντε black belts ανάμεσά τους και μια γυναίκα. ΤΡΕΛΟ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες/υποστηρικτές μας.

Οι χορηγοί μας δεν ήταν απλά συνεργάτες, αλλά καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία του σεμιναρίου, το οποίο υποστηρίχθηκε ευγενικά από τους:

  • INFO X REAL ESTATE: Περισσότερο από μεσιτικό γραφείο. Συνδέει ανθρώπους με τα όνειρά τους, δημιουργεί κοινότητες, διαμορφώνει χώρους. Στον κόσμο του ακινήτου, εμπιστευόμαστε INFO X REAL ESTATE.

  • EUTA Φαρμακείο Ευθυμιάδου - Ταχταλίδου: Το φαρμακείο που φροντίζει για την υγεία μας, συμβάλλοντας στην ευημερία της κοινότητας.

  • Zeyeon - Φακοί επαφής & προϊόντα φροντίδας: Η εταιρεία που φροντίζει για την όρασή μας και συνεισφέρει στην οπτική μας εμπειρία.

  • BODY MASS: Ο χώρος που προάγει τη φυσική δραστηριότητα και την ευεξία.

  • ON FILM CINEMATOGRAPHY: όλα τα βίντεο που ανεβαίνουν στην σελιδα μας στο Υou tube είναι απο την on film, απο τα καλύτερα trailer και promo στην Ελλάδα  .

  • ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣΟΥΤΗΣ: Το σούπερ μάρκετ που φροντίζει για τις καθημερινές μας ανάγκες.

  • ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ The Study: Η πύλη για την εκμάθηση νέων γλωσσών, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας και κατανόησης.

  • REHAB FIGHTERS: Η ομάδα που αφιερώνεται στην αποκατάσταση και την ενίσχυση του σώματος.

  • NICE ICE : Mας κρατάει πάντα δροσερούς και ωραίους με φρέσκο πάγο χειμώνα καλοκαίρι. 

    Αυτοί οι υπέροχοι συνεργάτες μας συνέβαλαν στη δημιουργία ενός σεμιναρίου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με ευγνωμοσύνη αναφέρουμε τη στήριξή τους και περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο ταξίδι μας στον κόσμο του Brazilian Jiu Jitsu .

αμα ανεβάσεις φωτογραφίες μας, κάνε με ταγκ @grapplingschoolthessaloniki ! be cool ;-)

Previous
Previous

BLOOPERS…

Next
Next

Παστερία Τιράνα.