Παστερία Τιράνα.

τα Τιρανα μας άρεσαν πάρα πολύ. Οκ ήταν λίγο βάσανο ο δρόμος μέχρι το Ελμπασάν αλλά πέρα απ αυτό μια πολύ καλή εμπειρία, 5 αστέρια!

Οι αγώνες ήταν πολύ σωστοί , οχι πολύς κόσμος επειδή όπως μάθαμε είναι η πρώτη διοργάνωση brazilian jiujitsu για την Αλβανία , αλλά πέρα απ αυτό καλοί αγώνες!

Πήγαμε στις δέκα και φύγαμε στις τέσσερις μαζί με absolute κατηγορίες. Κατηγορίες δηλαδη που τα παιδιά διαγωνίζονται με αντιπάλους απο όλες τις κατηγορίες κιλών.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά, είτε έχασαν είτε κέρδισαν είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εμφάνιση που έκαναν σε ένα ανοιχτό πρωτάθλημα του εξωτερικού. 

Ωραία παρουσία του Αποστόλου ‘yami’ Κουγιάμη που έκανε pop his cherry σε μεγάλη διοργάνωση και έκλεισε το μάτι στο europeans με 2 νίκες με υποταγή και χρυσό μετάλλιο.

Ζαφυ και Βαγγέλης κέρασαν σάντουιτς με απ όλα εφόσων νίκησαν και κατηγορίες και abzolute divisions απέναντι σε πολύ ικανούς αντιπάλους κατακτώντας έτσι χρηματικά έπαθλα!! Μάττας Θανάσης αντέχοντας φοβερό bullying απο το δάσκαλο , βρήκε το αγωνιστικό του πάτημα απέναντι σε αντιπάλους καλύτερους απ αυτόν και γυρνάει στην προπόνηση σοφότερος και κατασταλαγμένος .

Δάσκαλος Βασίλης έπαιξε οκ. Έχασε.     

Previous
Previous

Ένα Αξέχαστο Σεμινάριο με τον Chico Mendes: Στιγμές Γέλιου, Καλή Προπόνηση και Πολλές Εκπλήξεις.

Next
Next

μούφα beef.