AJP CROATIA JUNE 2022

Μια πολύ δυνατή εμφάνιση έκανε η ομάδα μας στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της AJP TOUR στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας τον Ιούνιο του 2022!

Στους αγώνες συμμετείχαν 17 αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν 14 μετάλλια σε GI (αγώνες με κιμονό) και NOGI (αγώνες χωρίς κιμονό) . 

Πιο αναλυτικά ειχαμε 5 χάλκινα, 3 ασημένια και 6 χρυσά .


Ολοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την ώρα της μάχης, στάθηκαν γενναία μπροστα σε γεμάτες κατηγορίες με πολύ καλούς αθλητές. Οι σχολές της Κροατίας αλλά και γύρω χωρών κατέβασαν όλο τους το δυναμικό με μαχητές που ξεχώρισαν για τη σκληρότητα και το αλύγιστο πνεύμα. Γι' αυτό οι διοργανωτές έκλεισαν τις συμμετοχές πριν απο τις ημερομηνίες που είχαν ανακοινώσει λόγω μεγάλης συμμετοχής. 


Κλασικά, κάναμε θόρυβο!

Ένα σχολείο με 17 αθλητές και 5 υποστηρικτές που ήρθαν για βόλτα δεν είναι μεγάλος αριθμός, αλλά κανείς δεν είπε ότι περάσαμε απαρατήρητοι. Το φλογερό ταμπεραμέντο μας, σε συνδυασμό με το στυλ και την απόδοση στο τατάμι, έκανε για άλλη μια φορά τα βλέμματα να στραφούν πάνω μας. Αν και στα προάστια του Ζάγκρεμπ, η κερκίδα μας (όπως πάντα) ακουγόταν μέχρι το κέντρο της πόλης, είτε κάποιος δικός μας κέρδιζε είτε έχανε. Κάνουμε ‘σαματά’ γιατι μας αρέσει η διαδικασία και περνάμε καλά κάνοντας τη δουλειά μας. Μένουμε ενωμένοι στα δύσκολα και έτσι στα εύκολα χαλάμε τον κόσμο, σορυ!


Δεν ειμαστε απλά φωνακλάδες, κερδίζουμε και αγώνες!

Μέσα σε όλους που αγωνίστηκαν ήταν και οι δάσκαλοι του grappling school. Θέλοντας όπως πάντα να ηγούνται με πράξεις και να περπατάνε τον δρόμο αντί να τον δείχνουν, έδωσαν σκληρές μάχες με πολύ τεχνικούς αντιπάλους που τους τέσταραν σε σώμα και μυαλό. Και οι δυο μπήκαν στα μετάλλια. 

Το μεγαλύτερο απόκτημα όμως το είχαμε σαν ομάδα συνολικά, αφού κερδίσαμε τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ανάμεσα στους συλλόγους που συμμετείχαν και φέραμε πίσω το team trophy που όλοι είχαμε καημό να φέρουμε!

Ευτράπελα πολλά, όπως έχει ΚΑΘΕ ταξίδι για αγώνες. Κάποια λέγονται και θα συζητούνται για χρόνια μέσα στα πηγαδάκια των οπεν ματ και κάποια ΔΕΝ λεγονται, θα παραμείνουν ως εσωτερικά αστεία μιας παρέας που τα έζησε και θα μας σπάνε τα νεύρα με μια ατάκα που θα λένε συνέχεια, που δε βγάζει κανένα νόημα για τον γενικό πληθυσμό αλλά κάνει την παρέα να ξεκαρδίζεται αναβιώνοντας τις στιγμές εκείνες. Κάποιοι έτρεχαν να προλάβουν το αεροπλάνο και το πρόλαβαν στο τσάκ, κάποιοι ζυγίστηκαν και εφαγαν 4 ντονέρ, 2 πίτσες, μια μακαρονάδα και μια κοκα κολα light απ' τη χαρά τους, κάποιος έχασε το κινητό και μετα απο ενα μικρό καρδιακό ολης της ομάδας το βρήκε, ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό άτομο έχασε τσαντάκι με όλα του τα υπάρχοντα μέσα (λεφτά,κλειδιά,ταυτότητα,διαβατήριο,...) και μετά απο μικρό εγκεφαλικό του δασκάλου το βρήκε. Όλη μέρα στο γήπεδο με ενα μπουκάλι νερό και ο,τι έχει στην καντίνα για φαγητό, η πίεση, το άγχος και η κούραση είναι παράγοντες που δεν υπολογίζεις στην προετοιμασία αλλά παίζουν ΤΟΣΟ μεγάλο ρόλο στην έκβαση των αγώνων. Στο τέλος όμως ειναι εμπειρίες που θα θυμόμαστε και θα γελάμε. 

‘Οι άνδρες ενώνονται μέσα από τη μιζέρια και την κακουχία’

-κάποιος

και οι γυναίκες επίσης!!!

-Zafybjj

Previous
Previous

AJP TOUR Serbia 25 Mar. 2023

Next
Next

ΣΕ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ @SILKPOWER90;;