ΣΕ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ @SILKPOWER90;;

Προς έκπληξη όλων,

το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της σχολής μας @grappling_school_thessaloniki δεν είναι άλλο από τα ακροβατικά πανιά. Μπορεί να είμαστε γνωστοί στο χώρο των πολεμικών τεχνών , στις παλαίστρες τα ρίνγκ και τα κλουβιά του ΜΜΑ αλλά μια νεαρή φαρμακοποιός από την Kαλαμάτα μας έβαλε τα γυαλιά. Η δασκάλα μας, η ταλαντούχα Στέλλα Ζαχαριά κατάφερε το ακατόρθωτο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς μεγάλη βοήθεια, μπόρεσε να οργανώσει και να τρέξει μια πολύ δυνατή και γεμάτη κέφι ομάδα με αρχάριους και μη, που αγαπούν τα ‘πανιά’. Με καθημερινά προγράμματα Δευτέρα με Σάββατο, σπάνε τη ρουτίνα και γεμίζουν με τη δική τους ενέργεια το πολλές φορές μονόχρωμο σχολείο μας. Πολλές φορές θα δεις ανθρώπους να μένουν αποσβολωμένοι στο μάθημα της Στέλλας ή οποία με χαλαρότητα εξηγεί ασκήσεις και φιγούρες ενώ κρέμεται αναποδα σε σπαγκάτο σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 

Το επόμενο βήμα για τους @silkpower90 όπως λέγονται στο ινστα (κανε follow) ειναι να κάτσουν πίσω και ν' αναπαυτούν στις δάφνες τους …;;;

Όχι φυσικά!! Στις 7-8 Μαΐου μαζεύουν τα πανιά, τα καραμπίνερ, τα eightring και τις κρέμες για τα χέρια (μη με ρωτάς τι ειναι ολα αυτα) και ταξιδεύουν στην Αθήνα όπου θα διαγωνιστούν στο 4th GREEK AERIAL ACROBATICS Competition. Η δασκάλα θα ειναι κριτής αλλά θα κάνει και δικό της σόου!!!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της διοργάνωσης www.greekaerialcompetition.com και στο facebook .


Η διοργάνωση θα λάβει μέρος στο κλειστό γήπεδο Ικονίου περάματος και απο την ομάδα μας θα λάβουν μέρος οι

- Εύη Ραισάκη, Αerial silks κατηγορία αρχαρίων  

- Χρύσα Γκιολδέλη, Aerial silks κατηγορία προχωρημένων  

Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, να έχουν μια ωραία εμπειρία χωρίς τραυματισμούς!

Previous
Previous

AJP CROATIA JUNE 2022

Next
Next

AJP TOUR BULGARIA | APRIL 2022