AJP TOUR BULGARIA | APRIL 2022

Άλλη μια πολύ δυνατή εμφάνιση έκανε την εβδομάδα πριν τις γιορτές του Πάσχα η αποστολή του συλλόγου μας στο διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα του AJP TOUR στη Βουλγαρία .


Ήταν ένα σχετικά μικρό πρωτάθλημα με πυκνές κατηγορίες και πολύ καλό επίπεδο αθλητών. Η Βουλγαρία είναι γνωστή για το ‘παλαιστικό’ της χαρακτήρα, έχει παράξει παγκόσμιους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες σε Ελληνορωμαϊκή και Ελευθέρα πάλη και τα τελευταία χρόνια σημειώνει σημαντική άνοδο σε πολλά παρεμφερή μαχητικά αθλήματα, όπως brazilian jiujitsu , MMA και άλλα. Γενικά τα Βαλκάνια, αν και δεν έχουν πολύ κόσμο στα τουρνουά που διοργανώνουν, το σίγουρο είναι πως είναι γεμάτα σκληρά παιδιά που παλεύουν από το σχολείο και δεν έχουν μάθει να χάνουν εύκολα .

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το πρωτάθλημα ήταν ένα καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας πριν πάμε σε ‘μεγαλύτερα σαλόνια’ .


Όλα τα παιδιά του συλλόγου στάθηκαν αντάξια των περιστάσεων και έβαλαν ολο τους τον εαυτο για να φτάσουν στα μετάλλια. Είτε τα κατάφεραν είτε όχι είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτούς και τους ευχαριστούμε που εκπροσωπούν την ομάδα μας σε κάθε ευκαιρία . Παράλληλα με την μεγάλη εμπειρία που αποκομίζουν από τους αγώνες κάθε φορά, γίνονται ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους νεότερους συναθλητές πίσω στη σχολή που βλέποντας τα κατορθώματα και ακούγοντας μυθικές ιστορίες για μάχες γιγάντων και νυχτερινές εξόδους φυτεύεται ο σπόρος για να ακολουθήσουν και αυτοί σε επόμενη εκστρατεία.

GRAPPLING SCHOOL THESSALONIKI

〰️

GRAPPLING SCHOOL THESSALONIKI 〰️

Previous
Previous

ΣΕ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ @SILKPOWER90;;

Next
Next

AJP TOUR ISTANBUL | MARCH 2022